ΔΡΑΣΕΙΣ

02/06/2017
ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΝΕΦΡΟΠΑΘΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΓΕ.ΣΥ.

Αγαπητοί Συνασθενείς μας νεφροπαθείς,
Η Παγκύπρια Οργάνωση Νεφροπαθών, είναι ισότιμος Μέλος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Πασχόντων και Φίλων (ΠΟΣΠΦ) και συμμετέχει με δύο μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου, στο Κεντρικό της Συμβούλιο με δικαίωμα ψηφοφορίας.
Η ΠΟΣΠΦ είναι η Ομοσπονδία ομπρέλα για τριανταπέντε Συνδέσμους και Οργανώσεις Ασθενών και Φίλων, δηλαδή όλων σχεδόν των ανάλογων Συνδέσμων.
Μετά από έκτακτη συνέλευση της ΠΟΣΠΦ σχετικά με την εφαρμογή του ΓΕ.ΣΥ, πάρθηκε η απόφαση όπως επέμβουμε δυναμικά για το καλό της υγείας μας και κατ’ επέκταση της ίδιας της ζωής μας.
Σαν πρώτη κίνηση δημιουργήσαμε μια πλατφόρμα για τη συλλογή υπογραφών από τα μέλη των συνδέσμων που συμμετέχουνε στη συνομοσπονδία. Στόχος είναι να ασκηθεί η ανάλογη πίεση προς το πολιτικό κατεστημένο κάνοντας ξεκάθαρη την πρόθεση και απαίτηση μας να εφαρμοστή άμεσα το ΓΕ.ΣΥ.
Σαν Παγκύπρια Οργάνωση Νεφροπαθών καλούμε όλους τους νεφροπαθείς να διαβάσουν το συνημμένο ενημερωτικό φυλλάδιο να ενημερωθούν και σας προτρέπουμε όπως υπογράψετε το σχετικό ψήφισμα.
Είναι καιρός να μην αφήσουμε τους πολιτικούς να αποφασίζουν για της ζωές μας με γνώμονα τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα.
Παρακαλώ ψηφίστε τώρα ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://gesyedokaitora.com η μπορείτε να το κάνετε εγγράφως τη θετική σας πρόθεση συμπληρώνοντας το ανάλογο έντυπο.
Σας ευχαριστούμε και καλή δύναμη,
Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκύπριας Οργάνωσης Νεφροπαθών.

[πίσω]

 

 
 
 
Copyright ponrenal.org All rights reserved
FOLLOW US